Advies
Wij vertalen bestaande problemen en wensen voor onze klanten naar realiseerbare oplossingen.

Procesinrichting
Ambrac heeft veel ervaring met het inrichten van automatische publicatieprocessen voor verschillende media, waaronder (mobiele) websites, apps, e-books en ook folio.

Contentverrijking
Ambrac heeft veel ervaring met het automatisch structureren en verrijken van content. Wij brengen structuur aan in grote hoeveelheden informatie en leggen verbanden, waardoor u de gewenste informatie in een oogwenk kunt opvragen.
Projectaanpak
Ambrac staat voor Agile. Een gestroomlijnde en effectieve communicatie met de klant is het fundament voor een succesvol project.

Informatieanalyse
Ons team heeft de kennis om de structuur van informatie te analyseren en te vertalen naar een informatiemodel in de vorm van bijvoorbeeld een XML schema en/of een ontologie.

Zoektechnologie
Ambrac biedt inzicht. Dit doen wij door de meest effectieve zoekstrategie toe te passen op uw informatie. Wij zijn ervaren in zowel commerciële als open source zoeksystemen.

Scrum
Ambrac werkt volgens de Scrum methodiek. Hierin werken we in één team nauw samen met de klant.

Realisatie
Ambrac bouwt een onderhoudt systemen waarmee content op een toegankelijke manier beheerd en gepubliceerd wordt. Onze applicaties maken gebruik van open standaarden en worden gebouwd met de nieuwste technieken.
Mobile
Door het gebruik van de nieuwste technieken werken onze applicaties ook in de browser op uw telefoon of tablet. Ambrac start elk proces met het bepalen van de scope. Is Mobile een belangrijk onderdeel van de gewenste oplossing? Dan wordt het ontwerpproces hierop aangepast.
Lees meer
Semantic Web
Ambrac heeft in de afgelopen jaren in diverse linked data projecten gewerkt.